Wat is FERM

FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma. Doel van het programma is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven in de Rotterdamse haven en het verhogen van het bewustzijn met betrekking tot cyberrisico’s om zo de best digitaal beveiligde haven van de wereld te worden

We geven jou de kennis en kunde om je bedrijf digitaal weerbaar te maken, en inspireren je om hier de goede stappen in te zetten. Kom langs, leer en doe mee. Samen staan we sterk!

FERM, voor de haven

De digitale revolutie verandert onze manier van werken en ondernemen. Ze maakt onze wereld groter, maar ook kleiner. Met alle kansen van dien, maar ook met nieuwe risico's. Risico’s die ons geld kunnen kosten. Deze bedreigingen verdienen onze aandacht en vragen om lef en weerbaarheid.

Dat past bij ons. Verandering en veerkracht zit in ons bloed. Wij kunnen wel tegen een stootje. We zijn immers ondernemende Rotterdammers. Recht door zee en nuchter. Met een heilig geloof in de kracht van samen. We slaan onze handen ineen en bundelen onze kennis.

Wij verbinden ons online én offline om zo samen de digitale veiligheid van onze bedrijven en onze havenstad te waarborgen. We willen klaar zijn om de kansen en uitdagingen van een digitale haven ten volle te benutten.

Wij zijn FERM. Stevig, standvastig en sterk. Geen afkorting, maar de Rotterdamse vertaling van resilience. We geven jou de kennis en kunde om je bedrijf digitaal weerbaar te maken, en inspireren je om hier de goede stappen in te zetten. Kom langs, leer en doe mee. En je weet: samen staan we sterk!

 

HOE FERM STA JIJ?