Postcast HbR
News 6 juli 2022

Podcastserie 'Het geheim van de slimme haven' duikt in cybersecurity met Evelien Bras en René de Vries

‘Het geheim van de slimme haven’ is een podcast van Havenbedrijf Rotterdam met als doel onderzoeken wat de Rotterdamse haven nu zo slim maakt. Zijn het de mensen? Is het de techniek? Sofie van den Enk duikt samen met haar gasten in de wereld achter de haven die je niet direct ziet. 

Cybersecurity in de Rotterdamse Haven

Voor de nieuwste aflevering aflevering kreeg ze bezoek van FERM-directeur Evelien Bras en Havenmeester/ Port Cyber Security Officer René de Vries. 

Je kunt de aflevering beluisteren via de volgende kanalen:

SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts

 

Onderstaande video vertelt je meer over de podcastserie.

Blijf alert

Blijf alert. Installeer patches en let op phishing mails. En -voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven- sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen en vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen. Dat blijkt in de praktijk erg nuttig te zijn voor bedrijven van klein naar groot, van mkb (zonder eigen IT) tot aan de grote multinationals. Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden.

En, voor MKB-ers (of grote bedrijven met kleinere partners in de keten): lees hier over onze actie rond de cyberscan van 1500 euro voor 250 met hulp van provincie Zuid-Holland!