FERM bij RTL Z
News 9 mei 2022

Terugkijken: FERM en NCSC aan tafel bij Cyber Sessies op RTL Z

Source: RTL Z

Vrijdag 6 mei jl. schoven FERM-directeur Evelien Bras en NCSC-directeur Hans de Vries aan bij Cyber Sessies op RTL Z voor een gesprek over onder meer cyberveiligheid, -weerbaarheid en de havenspecifieke fraudevorm storage spoofing. De uitzending is nu terug te kijken.

Cyber Sessies

Om de digitale veiligheid van Nederland te verbeteren, heeft RTL Z in samenwerking met ESET en Dave Maasland zes weken lang het programma 'Cyber Sessies' uitgezonden. Een nieuwe, wekelijkse cyber security-show waarin diverse experts in gesprek gaan over belangrijke thema’s binnen de wereld van digitale veiligheid, met veel praktische tips. Voor ondernemers, voor burgers. Kijk nu de laatste aflevering van het seizoen terug: 

Blijf alert

Blijf alert. Installeer patches en let op phishing mails. En -voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven- sluit je aan bij FERM. Zodat je acute dreigingsinformatie kunt ontvangen en vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen. Dat is de afgelopen weken erg nuttig gebleken, van MKB (zonder eigen IT) tot aan de grote multinationals.

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Wil je weten wat jij kunt doen om de cyberveiligheid van jouw organisatie én van de gehele keten te verhogen? Bekijk dan onze infographicword lid van FERM en zet een FERME stap in je cyberweerbaarheid.

 

VIND FERM OOK OP LINKEDIN  | TWITTER 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF