Supply Chain Talks
News 5 oktober 2021

Supply Chain Talks: Cybersecurity in de haven en de logistieke keten

Veiligheid is een breed begrip, ook in de Rotterdamse Haven. Het kan betrekking hebben op sociale veiligheid, waterveiligheid, veiligheid op de werkvloer en cybersecurity. Havenbedrijf Rotterdam en zijn partners zetten verschillende diensten en projecten in om de haven voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, en natuurlijk speelt FERM daar een grote rol in. Het bestrijden van criminele netwerken, corruptie en het voorkomen van illegale doorvoer van goederen en personen behoren tot de topprioriteiten.

In deze vierde editie van Supply Chain Talks werd ingezoomd op risicobeperking, preventie van cyberaanvallen en best practices om veiligheid in de supply chain te optimaliseren. Want naast veiligheid in de haven is veiligheid in de logistieke keten van levensbelang geworden. Aan tafel bij Anouschka Laheij voor deze aflevering: Rob Gutteling (Head of Vessel Traffic Services / Deputy Harbourmaster bij HbR), Sarah Geerts-Lachman (teamleider Douane Nederland), en Evelien Bras, directeur van FERM.

Wil je weten wat jij kunt doen om de cyberweerbaarheid van jouw organisatie én van de gehele keten te verhogen? Bekijk dan de infographic over de FERM dienstverlening. En meld je aan op ferm-rotterdam.nl/participant-worden

VIND FERM OOK OP LINKEDIN  | TWITTER 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Infographic dienstverlening (91.78 KB)