Source: Portbase

Wil je weten welke stappen je kunt zetten om je digitale veiligheid te verbeteren? Meld je dan nu aan voor het webinar van Portbase op woensdagmiddag 1 december aanstaande. Van 13.00 tot 14.00 uur nemen RTL-journalist en cyberspecialist Daniël Verlaan, business manager IAM van Portbase Arjen Ketelaar en onze eigen directeur Evelien Bras je mee in deze praktische, digitale bijeenkomst.

Digitale veiligheid verbeteren

Als eigenaar van het PCS, het Port Community System en de bijbehorende diensten, heeft Portbase digitale veiligheid al jaren hoog in het vaandel staan. Niet voor niets gingen we afgelopen maand al in gesprek met Ronald Stolk, Securitymanager bij FERM-participant Portbase. De organisatie is continu aan de slag om bijvoorbeeld het klantacceptatieproces te verbeteren en daar ook nieuwe tools aan toe te voegen om het niveau van cybersecurity en -weerbaarheid blijvend te maximaliseren.

In het webinar van aanstaande woensdag, met bijdragen van RTL-journalist Daniël Verlaan en FERM-directeur Evelien Bras, mag je onder meer rekenen op tips om zowel privé als zakelijke gegevens beter te beschermen en leer je wat je kunt doen om digitaal weerbaar(der) te zijn. Ook wordt besproken welke stappen je samen met Portbase kunt zetten naar digitale veiligheid. Het webinar is onderdeel van het programma ‘Samen veilig data delen’.

Webinar Digitale veiligheid verbeteren
Woensdag 1 december, 13.00 – 14.00 uur
Aanmelden voor het webinar kan via deze link.

Samen veilig data delen

De roep om een veilige haven is in Rotterdam luider dan ooit tevoren. Criminelen maken graag misbruik van de goede infrastructuur en de efficiënte goederenafhandeling in de Rotterdamse haven. Daarom wil Portbase met het programma ‘Samen veilig data delen’ bijdragen aan de realisatie van een veilige Rotterdamse haven.

Portbase zet hiermee in op een gezamenlijke aanpak, met concrete oplossingen voor het veilig en betrouwbaar delen van data tussen de verschillende schakels in de logistieke containerketen. Uiteraard dragen we daar vanuit FERM graag aan bij. Aansluitend zal er bovendien een verslag van het webinar op onze website verschijnen, zoals ook gebruikelijk is bij de Port Cyber Café’s. Liever zelf live aanwezig zijn bij de digitale bijeenkomst woensdag? Meld je dan aan via deze link.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode van 3 maanden verbonden.
Ook krijg je direct en zonder voorwaarden een voucher van 500 euro voor diensten uit ons portfolio.

En wist je dat je als participant mee kunt doen aan onze cybercrisistrainingen in mei en Cybernautics-FERM in juni? Volgens experts uit het veld is de waarde van de training en de oefening gelijk aan het tienvoudige van je deelname aan FERM. Directe value for money dus! | Lees meer op ferm-rotterdam.nl/cybernautics

Vind FERM ook op LinkedIn | Twitter

Deel dit bericht