Portbase veilig data delen
News 24 november 2021

Portbase webinar 'Digitale Veiligheid Verbeteren' op woensdag 1 december

Source: Portbase

Wil je weten welke stappen je kunt zetten om je digitale veiligheid te verbeteren? Meld je dan nu aan voor het webinar van Portbase op woensdagmiddag 1 december aanstaande. Van 13.00 tot 14.00 uur nemen RTL-journalist en cyberspecialist Daniël Verlaan, business manager IAM van Portbase Arjen Ketelaar en onze eigen directeur Evelien Bras je mee in deze praktische, digitale bijeenkomst.

Digitale veiligheid verbeteren 

Als eigenaar van het PCS, het Port Community System en de bijbehorende diensten, heeft Portbase digitale veiligheid al jaren hoog in het vaandel staan. Niet voor niets gingen we afgelopen maand al in gesprek met Ronald Stolk, Securitymanager bij FERM-participant Portbase. De organisatie is continu aan de slag om bijvoorbeeld het klantacceptatieproces te verbeteren en daar ook nieuwe tools aan toe te voegen om het niveau van cybersecurity en -weerbaarheid blijvend te maximaliseren.

In het webinar van aanstaande woensdag, met bijdragen van RTL-journalist Daniël Verlaan en FERM-directeur Evelien Bras, mag je onder meer rekenen op tips om zowel privé als zakelijke gegevens beter te beschermen en leer je wat je kunt doen om digitaal weerbaar(der) te zijn. Ook wordt besproken welke stappen je samen met Portbase kunt zetten naar digitale veiligheid. Het webinar is onderdeel van het programma 'Samen veilig data delen'.

Webinar Digitale veiligheid verbeteren
Woensdag 1 december, 13.00 - 14.00 uur
Aanmelden voor het webinar kan via deze link

Samen veilig data delen

De roep om een veilige haven is in Rotterdam luider dan ooit tevoren. Criminelen maken graag misbruik van de goede infrastructuur en de efficiënte goederenafhandeling in de Rotterdamse haven. Daarom wil Portbase met het programma ‘Samen veilig data delen’ bijdragen aan de realisatie van een veilige Rotterdamse haven.

Portbase zet hiermee in op een gezamenlijke aanpak, met concrete oplossingen voor het veilig en betrouwbaar delen van data tussen de verschillende schakels in de logistieke containerketen. Uiteraard dragen we daar vanuit FERM graag aan bij. Aansluitend zal er bovendien een verslag van het webinar op onze website verschijnen, zoals ook gebruikelijk is bij de Port Cyber Café's. Liever zelf live aanwezig zijn bij de digitale bijeenkomst woensdag? Meld je dan aan via deze link.

 

Wil je weten wat jij kunt doen om de cyberweerbaarheid van jouw organisatie én van de gehele keten te verhogen? Bekijk dan de infographic over de FERM dienstverlening. En meld je aan op ferm-rotterdam.nl/participant-worden

VIND FERM OOK OP LINKEDIN  | TWITTER 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Infographic dienstverlening (91.78 KB)