Goed nieuws: Cyber4Z gaat helpen met het oprichten, inrichten en beheren van een communicatieplatform waarop FERM participanten kunnen gaan samenwerken, en waar dreigingsinformatie vanuit diverse bronnen verzameld zal worden.

Het nog te lanceren platform, dat onderdeel uitmaakt van de plannen van Stichting FERM, is erop gericht om actuele dreigingsinformatie met elkaar te kunnen delen. Ook worden best practices, templates en security nieuws gepubliceerd en kunnen participanten onderling security vragen stellen en antwoord geven. De dreigingsinformatie zal voornamelijk komen vanuit een samenwerking van FERM met het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), waarbij Cyber4Z helpt met de vertaalslag van deze vaak technische informatie zodat participanten dit in hun organisatie kunnen oppakken.

Over Cyber4Z

Cyber4Z bestaat uit een team dat zich richt op de vele uitdagingen van het cybersecuritydomein, vanuit verschillende specialisaties op het gebied van strategische en tactische inrichting van cybersecurity, IT, Privacy en Blockchain technologie. De organisatie is betrokken bij technische en tactische implementaties van complexe security vraagstukken waarin gekeken wordt naar acceptatie van nieuwe technologieën op pragmatische wijze.

“We leveren consultancy, product implementaties, technische-en proces audits en projecten op het gebied van cybersecurity en privacy. Momenteel hebben we nationale en internationale klanten verworven in verschillende branches zoals multinationals, banken-en verzekeraars, telecom en de overheid. Met onze expertise en ervaring kunnen we de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten waarborgen. Deze worden namelijk voor een groot deel bepaald door wet- en regelgeving, klanteisen en compliance regels.”

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode verbonden.

En wist je dat je als participant mee kunt doen aan onze cybercrisistrainingen in mei en Cybernautics-FERM in juni? Volgens experts uit het veld is de waarde van de training en de oefening gelijk aan het tienvoudige van je deelname aan FERM. Directe value for money dus! | Lees meer op ferm-rotterdam.nl/cybernautics

Vind FERM ook op LinkedIn | Twitter

Deel dit bericht