FERM bij Rijnmond Vandaag
News 16 maart 2022

FERM bij Rijnmond Vandaag over actuele kwetsbaarheden in de haven

Source: Rijnmond

"Kijkend naar de nieuwe dreiging als gevolg van de ontwikkelingen in Rusland en Oekraïne zit de voornaamste kwetsbaarheid voor de haven momenteel op een verstoring van logistieke processen. Kijk maar hoe disruptief het is geweest als een schip overdwars in het Suezkanaal komt te liggen, dan kun je je voorstellen wat voor effect het heeft als een deel van de haven plat komt te liggen."

In Rijnmond Vandaag, de dagelijkse talkshow van Rijnmond, schoof FERM-directeur Evelien Bras aan voor een gesprek over cybersecurity en de actuele ontwikkelingen vanuit de situatie in Oekraïne.

Je kunt de uitzending via deze link terugkijken (even doorklikken naar minuut 9!).

 

Blijf alert en sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer patches en let op phishing mails. En -voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven- sluit je aan bij FERM. Zodat je acute dreigingsinformatie kunt ontvangen en vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen. Dat is de afgelopen weken erg nuttig gebleken, van MKB (zonder eigen IT) tot aan de grote multinationals.

Deelname aan FERM kost 3.500 euro per jaar voor een looptijd tot einde 2023 plus éénmalig 1.500 euro aansluitkosten. Bovendien hebben we een hele gunstige constructie met vouchers waarbij een groot deel van de investering al direct weer vrij inzetbaar is voor een inzichtelijke scan en één of meerdere trainingen. 

 

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Wil je weten wat jij kunt doen om de cyberveiligheid van jouw organisatie én van de gehele keten te verhogen? Bekijk dan onze infographicword lid van FERM en zet een FERME stap in je cyberweerbaarheid.

VIND FERM OOK OP LINKEDIN  | TWITTER 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF