CyberSafeHavens
News 16 september 2020

CyberSafeHavens: webinar cyberweerbaarheid havens op dinsdag 6 oktober

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het CyberSafeHavens webinar op 6 oktober 2020 van 13.00 tot 15.00 uur, hét webinar dat draait om de digitale weerbaarheid van havens. Meer informatie over het programma en de mogelijkheden om je online te registreren voor het webinar vind je op deze pagina.

Binnen de voor Nederland essentiële knooppunten is er sprake van een grote mate van onderlinge (keten)afhankelijkheid: dit vraagt om intensieve samenwerking. Samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseren we daarom een webinar vanuit de cyber security samenwerkingsinitiatieven van de Port of Amsterdam (Cyber Security Programma NZKG), de Port of Rotterdam (FERM) en de luchthaven Schiphol (CYSSEC). 

PROGRAMMA

Met veel enthousiasme kondigen wij de volgende gerenommeerde sprekers en sessies aan:

EDWIN VAN ANDEL
Hacker van het eerste uur, CEO bij ZeroCopter en begeleider van jonge hackers door de ‘Guild of the Grumpy Old Hackers’.

DAVE MAASLAND
CEO bij ESET Nederland en heeft een passie voor IT en technologie. Hij wil digitale angst door onwetendheid wegnemen.

ELSINE VAN ONS
Oprichtster en CEO van SignPost Six. Klinisch psychologe en met haar jarenlange ervaring in het veld van militaire en commerciële inlichtingen integreert zij psychologie in de aanpak van interne dreigingen, zoals spionage, sabotage en datadiefstal.

BAREND FRANS
Digitale Recherche Politie, moderator van dit CyberSafeHavens webinar. Spreekt jaarlijks 1200 forensisch onderzoekers toe op DEX-XL en is projectleider bij het Team Digitale Opsporing van de Politie Eenheid Amsterdam.

REGISTREREN

Je kunt je online registreren via deze link. Heb je een collega die ook geïnteresseerd is? Het is mogelijk om een introducé uit te nodigen in het registratieproces.

Voor meer informatie over het programma met inspirerende sprekers, keynote- en breakout sessies voor specifieke doelgroepen kun je terecht op de eventwebsite, cybersafehavens.com. Een dag voor het event ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen aan het event op 6 oktober.
 

Heb je vragen over het webinar, neem dan contact op met S.Olierook@portofrotterdam.com.

We verheugen ons op jouw virtuele aanwezigheid!