Havenbeheerprogramma
News 11 januari 2021

Cursus: online Havenbeheerprogramma over digitalisering van Havenbedrijf Rotterdam en STC International

Source: Havenbedrijf Rotterdam

In samenwerking met partners biedt de haven van Rotterdam havenprofessionals via verschillende trainingsprogramma’s meer inzicht in de complexe dynamiek van het havenbedrijf. Met STC International werd een nieuw onlineprogramma ontwikkeld om diepgaand inzicht in het onderwerp digitalisering te bieden. De COVID-19-crisis heeft duidelijk gemaakt hoezeer wij afhankelijk zijn van technologie en digitale oplossingen om onze industrieën operationeel te houden. Hierdoor zal de digitale transitie in de komende jaren ongetwijfeld versnellen.

Havenbeheerprogramma digitalisering

Het Havenbeheerprogramma over digitalisering is een onlinecursus van zes weken. De deelnemers maken kennis met de belangrijkste aspecten van digitalisering. In 3,5 tot 4 uur per week wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld, waaronder de geschiedenis van digitalisering, het vijfstappenmodel, digitale volwassenheid, standaardisering, uitdagingen, digitalisatie en financiën, beheer van stakeholders, en innovatie. Daarnaast omvat het programma enkele interactieve workshops.

De eerste cursus start op 4 maart 2021. Inschrijven is mogelijk tot 22 februari. Houd er rekening mee dat het maximumaantal deelnemers beperkt is.

Bekijk voor meer informatie de digitale brochure op de website van Havenbedrijf Rotterdam.