Source: NCSC

De ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne volgen elkaar snel op. Hoewel er tot nu toe geen concrete aanwijzingen zijn dat digitale aanvallen in relatie tot de oorlog in Oekraïne op dit moment impact hebben op Nederland, zijn eventuele gevolgen en aanvallen in de toekomst niet uitgesloten.

Een goede en veilige digitale omgeving is essentieel voor de continuïteit van organisaties en processen. Daarom organiseren het NCSC en Digital Trust Center samen een informatiesessie voor ondernemers, managers en ICT-professionals. Tijdens deze informatiesessie staan we kort stil bij het huidige situationele beeld. Ook geven we toelichting op de specifieke digitale dreigingen die een gevolg van deze oorlog kunnen zijn en tips voor de bescherming van je bedrijfsvoering.

Uiteraard is er tijdens dit webinar volop gelegenheid om vragen te stellen over de digitale veiligheid van je onderneming.

Het webinar vond plaats op woensdag 9 maart en is hier terug te kijken.

Sluit je aan bij FERM

Blijf alert. Installeer updates en let op phishing mails. Gebruik MFA. En – voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven – sluit je aan bij FERM. Zodat je daarnaast ook acute dreigingsinformatie kunt ontvangen, vragen kunt stellen aan de vertrouwde community om je heen, en ondersteund kunt worden in de stappen richting NIS2.

Kijk voor meer informatie op ferm-rotterdam.nl/lid-worden
Aan deelname is altijd een kosteloze proefperiode verbonden.

En wist je dat je als participant mee kunt doen aan onze cybercrisistrainingen in mei en Cybernautics-FERM in juni? Volgens experts uit het veld is de waarde van de training en de oefening gelijk aan het tienvoudige van je deelname aan FERM. Directe value for money dus! | Lees meer op ferm-rotterdam.nl/cybernautics

Vind FERM ook op LinkedIn | Twitter

Deel dit bericht