Wij zijn FERM

Stevig, standvastig en sterk. Geen afkorting, maar de Rotterdamse vertaling van resilience. We geven jou de kennis en kunde om je bedrijf digitaal weerbaar te maken, en inspireren je om hier de goede stappen in te zetten. Kom langs, leer en doe mee.

                                                 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Nieuws & Agenda

News 2 april 2021

Cybercriminelen lopen niet vast

Goede Vrijdag zal voor velen een rustige inleiding van een lang Paasweekend zijn, maar niet voor de Rotterdamse Haven. De mainport heeft deze dagen te maken met extreme drukte in de nasleep van de situatie in het Suezkanaal.

News 31 maart 2021

FERM Awareness poster: praktische tips voor aan je muur

Digitalisering en het toegenomen thuiswerken biedt kansen, maar ook uitdagingen. De Rotterdamse Haven moet altijd door, toch zeker nu we in de komende weken de enorme drukte vanuit het Suezkanaal te verwerken gaan krijgen. Hoe zorg je dan dat informatie veilig blijft?

News 31 maart 2021

World Backup Day: 5 aandachtspunten voor opslag

Op 31 maart is het World Backup Day om mensen eraan te herinneren hoe belangrijk het maken van een back-up is. Het toegenomen thuisgebruik van digitale apparaten resulteert in een grotere hoeveelheid waardevolle data zoals foto’s, video’s en nu ook steeds meer werkprojecten.