Cybertalkshow
News 5 maart 2021

Online talkshow over cybercriminaliteit met Frank Lammers

Source: Het CCV

Een interessant item voor op de agenda zo vlak voor het weekend: op donderdag 11 maart aanstaande (15.00 tot 16.00 uur) kun je deelnemen aan de online cybertalkshow voor ondernemers en over het onderwerp cybercriminaliteit. De digitale talkshow wordt gehost door Frank Lammers en is gratis toegankelijk.

Hoe digitaal veilig is jouw bedrijf? 

Frank Lammers gaat donderdag met zijn tafelgasten in gesprek over cybercriminaliteit in het bedrijfsleven. Is het daadwerkelijk zo’n groot (groeiend) probleem? Hoe word je (onbedoeld) slachtoffer en had dit voorkomen kunnen worden? Een inbreker wordt door de politie gezocht en door het Openbaar Ministerie berecht, hoe zit dit met een cybercrimineel?

Samen met de tafelgasten worden deze topics besproken. Maar ook vragen die je stelt, worden meegenomen door Frank. Door deze bijeenkomst worden de ogen geopend en is wegkijken geen optie meer.

Tafelgasten zijn:

  • Job Kuijpers, CEO van Eye en voormalig werkzaam bij AIVD en MIVD
  • Ad van Hoof, Managing Director bij Formula-Air, slachtoffer van ransomware
  • Matthijs Jaspers, accountmanager cybercrime publiek-private samenwerking bij de politie.

Aanmelden

De online cybertalkshow is een initiatief van PVO Brabant-Zeeland, bedrijventerreinen Helmond, de politie, het Openbaar Ministerie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en vindt plaats op donderdagmiddag 11 maart, van 15.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan eenvoudig via deze link.